Ανακοίνωση για το 4ο ΔΜΙΣ του Τομέα ΨΤΜ της ΑΘΣΒ

Ανακοινώνεται στους κ.κ. Εισηγητές του 4ου ΔΜΙΣ του Τομέα ΨΤΜ της ΑΘΣΒ, ότι το Συνέδριό μας του προσεχούς Φεβρουαρίου, λόγω της ενεστώσης ανάγκης και της ιδιαίτερης υγειονομικής καταστάσεως, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, Θεού θέλοντος και επιτρέποντος, φυσικά.

Επειδή, θέλουμε να “προϋπολογίσουμε” τις ηλεκτρονικές συμμετοχές και παρακολουθήσεις του Συνεδρίου και να υπολογίσουμε το εύρος της πλατφόρμας που θα χρειαστεί το Συνέδριο, παρακαλούμε, όσοι προτίθεστε να συμμετέχετε στο e-Συνέδριό μας, συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο
https://forms.gle/W5ARw8qnRUaYi9CH6, καταβάλλοντας, συγχρόνως και το συμβολικό τέλος συμμετοχής των 05.00 Ευρώ, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, που θα βρείτε στην Φόρμα Συμμετοχής.

Παρακαλούμε, φροντίστε να μοιράστε το λίνκ σε όσους φοιτητές σας, συναδέλφους ή συνεργάτες σας θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για το Συνέδριό μας. Μετά τη συμπλήρωση της δήλωσής σας, θα σας αποσταλεί ο σύνδεσμος εισόδου στο Συνέδριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Φόρμα Συμμετοχής στο συνέδριο, θα παραμείνει ανοιχτή έως την 31η Ιανουαρίου 2021. Όσοι δεν δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, θα κινδυνεύσουν να μην μπορούν να εισέλθουν στο Συνέδριο εάν η πλατφόρμα κορεστεί.

Καλή μας διαδικτυακή αντάμωση.